Planerade kullar

Planerade kullar hösten 2022/vinter 2023

2 kullar planeras till hösten/årskiftet. De tikar som planeras att paras är Yenna (Läs mer på hennes sida) och Mini (Läs mer på hennes sida). Mer information om aktuella kombinationer kommer senare. 

Är du intresserad av valp maila till info@crosstrials.se

När du köper valp..

Valparna föds upp i hemmiljö. De första tre veckorna får tiken pyssla om sina valpar i fred. Därefter är nyfikna valpköpare välkomna att hälsa på, till en början för att mest  beundra de små på håll, men allt eftersom veckorna igår är man välkommen att mysa och bekanta sig hur mycket och ofta man vill. Valparna bor alltid inomhus under sina första 8 veckor, nya intryck och närvaron av människor och andra hundar tror jag är positivt för deras utveckling och det är också vad forskning idag visar. Från 6-7 veckor får de en stunds egen tid med människa varje dag, inte bara tillsammans med syskonen. Jag försöker utsätta valparna för olika tänkbara spännande och stimulerande saker och hinder både hemma och genom små utflykter. 

När du köper valp är den:
-besiktigad
-avmaskad
-registrerad i SKK
-dolda-fel-försäkrad
-vaccinerad

För den som vill & kan ingår kullträffar under första året och därefter regelbundna erbjudanden om aktiviteter med fokus på jakt och apporteringsträning så som träningsjakter, kennelinternat mm. 

Jag förbehåller mig fri prövningsrätt vid val av valpköpare. Personer med intresse av jakt och med målsättning att starta sin hund på prov prioriteras. 

Valppris kullar våren 2022:
22 000:- inkl 25 % moms