Planerade parningar 2020/2021

Stenbury Black Morgan Le Fay "Fay" planeras paras på sitt nästa löp som förväntas kring oktober 2020. 

Valpar väntas SJ(a)CH SJ(j)CH Pilens Dione "Etta" och  J Bellspaddle Gallant "Hector" i mitten på augusti. Läs mer om Etta på hennes sida. Läs mer om Hector nedan. 

Alla valpar ur denna kombination är bokade.

J Bellspaddle Gallant (SE10756/2019), finns hos Susanna Hultman på Kennel Starsholma. 
HD A ED 0 Ögon ua 2019-01-25
Testad fri prcd-PRA, SD2, CNM, ABCA4 
2:a placerad Novice Field Trial UK 2017, 2 x 1:a pris ÖKL B-prov, 1:a pris KKL A-prov 2019

Susannas ord om Hector:
"Jag fick förmånen att köpa Hector av Rowan Allen, som med små barn och ytterligare tre hundar inte hade den tid som krävdes för att träna Hector. Rowan och Hector har en 2:a placering i ett novice field trial i september 2017.
Hector är en gullig och vänlig hane med ett superbra temperament. Han är snygg och stilfull och har jobbat bra tillsammans med mig på prov/tävling och som apportör på jakterna. Under 2019 har han blivit kvalificerad till elitklass på både A- och B-prov. Han är en högt värderad medlem i vår flock."

Bild till vänster, 1:a pris ÖKL Ripsa
Bilder till höger, Chatsworth 2019, foto Nigel Kirby 

När du köper valp..

Valparna föds upp i hemmiljö. De första tre veckorna får tiken pyssla om sina valpar i fred. Därefter är nyfikna valpköpare välkomna att hälsa på, till en början för att mest  beundra de små på håll, men allt eftersom veckorna igår är man välkommen att mysa och bekanta sig hur mycket och ofta man vill. Valparna bor alltid inomhus under sina första 8 veckor, nya intryck och närvaron av människor och andra hundar tror jag är positivt för deras utveckling och det är också vad forskning idag visar. Från 6-7 veckor får de en stunds egen tid med människa varje dag, inte bara tillsammans med syskonen. Jag försöker utsätta valparna för olika tänkbara spännande och stimulerande saker och hinder både hemma och genom små utflykter. 

När du köper valp är den:
-besiktigad
-avmaskad
-registrerad i SKK
-dolda-fel-försäkrad
-vaccinerad

För den som vill & kan ingår träning för valp- och unghund i grunderna i apportering.

Jag förbehåller mig fri prövningsrätt vid val av valpköpare. Personer med intresse av jakt och med målsättning att starta sin hund på prov prioriteras. 

Pris: 17 000:- inkl moms.